Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Geluwe: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Geluwe: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Geluwe? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Geluwe. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Geluwe.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw huis tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! elektrische rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Geluwe terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakmensen van Diaz in de buurt van Geluwe helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Geluwe: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Geluwe. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Geluwe. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt