Diaz rolgordijnen in Ezemaal voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Ezemaal: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Ezemaal? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Ezemaal. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Ezemaal geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Ezemaal een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Ezemaal helpen je graag. elektrische rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde vakmannen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Ezemaal: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ezemaal. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Ezemaal. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt