gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Etterbeek? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Etterbeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Etterbeek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Etterbeek je zeker verder helpen.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Etterbeekse huis is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Etterbeek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Etterbeek helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Etterbeekse woonst een eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product is dan ook samengesteld door toegewijde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Etterbeekse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Etterbeek: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Etterbeek. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Etterbeek écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt