Diaz rolgordijnen in Esen voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Esen: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Esen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Esen. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Esen helpen onze experten je graag verder.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden verschillende prijscategorieën aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Esen een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Esen helpen je graag. elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Esen: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Esen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Esen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt