gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Erwetegem

Rolgordijnen van Diaz Erwetegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Erwetegem? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Erwetegem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Erwetegemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Erwetegemse huis een eigen specifieke functie
roze rolgordijnen bureau

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Erwetegem liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Erwetegemse woning heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Erwetegem een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Erwetegem weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Erwetegem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Erwetegem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Erwetegem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt