Diaz rolgordijnen kopen in Elewijt: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Elewijt: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Elewijt? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Elewijt. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Elewijt geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Elewijtse woning een eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Elewijtse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. transparante rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Elewijtse huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Elewijt een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Elewijt helpen je graag.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Elewijt: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Elewijt. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Elewijt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt