gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Elen? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Elen: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Elen? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Elen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Elense huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Elen terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Elen helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen in Elen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Elense woning een eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Elense woonst.

Onze verdeler in de buurt van Elen: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Elen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Elen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt