Diaz rolgordijnen in Eksel: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Eksel: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Eksel? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Eksel. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Eksel geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar hebben we begrip voor. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Eksel een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Eksel helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Eksel: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Eksel. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Eksel écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt