gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Eggewaartskapelle, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Eggewaartskapelle: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Eggewaartskapelle? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Eggewaartskapelle zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Op Belgische bodem gemaakt

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Eggewaartskapelse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Eggewaartskapelse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Eggewaartskapelle een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? De Diaz-experten in de buurt van Eggewaartskapelle weten wat je nodig hebt.
elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Eggewaartskapelse woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Eggewaartskapelle: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Eggewaartskapelle. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Eggewaartskapelle. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt