Diaz rolgordijnen kopen in Dormaal: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Dormaal: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Dormaal? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woonst in Dormaal vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Dormaal zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig. verduisterende rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Dormaalse woonst z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Dormaalse woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Dormaal een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? De vakkenners in de buurt van Dormaal helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Dormaalse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Dormaal: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Dormaal. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Dormaal. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt