Diaz rolgordijnen in Dikkebus voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Dikkebus: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Dikkebus? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Dikkebus. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Dikkebus helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Stofsoorten

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Dikkebus een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Dikkebus weten wat je nodig hebt.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Dikkebus: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Dikkebus. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Dikkebus écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt