gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in De Panne

Rolgordijnen van Diaz De Panne: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in De Panne? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van De Panne geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Panse woonst.
verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in De Panne telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Panse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Panse woning is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij De Panne een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze Diaz-experten in de buurt van De Panne helpen je graag.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van De Panne: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij De Panne. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in De Panne. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt