gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in het Brugse Ommeland

Rolgordijnen van Diaz Brugse Ommeland: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in het Brugse Ommeland? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Brugse Ommeland geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis in het Brugse Ommeland heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Brugse Ommeland een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Brugse Ommeland helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst in het Brugse Ommeland.
elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst in het Brugse Ommeland een eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in het Brugse Ommeland handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Brugse Ommeland: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Brugse Ommeland. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in het Brugse Ommeland écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt