gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Brecht? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Brecht: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Brecht? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Brecht. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Brecht geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Brechtse huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Brecht een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De Diaz-experten in de buurt van Brecht weten wat je nodig hebt.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Brechtse huis een eigen specifieke functie

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Brechtse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Brecht: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Brecht. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Brecht écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt