Diaz rolgordijnen kopen in Bouwel: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Bouwel: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Bouwel? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je woning in Bouwel vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Bouwel geven je maar al te graag keuze-advies!

Made in Belgium

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je woning is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Bouwel een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Bouwel weten waar je nood aan hebt.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Bouwel: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bouwel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Bouwel écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt