gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Boortmeerbeek? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Boortmeerbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Boortmeerbeek? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Boortmeerbeek geven je maar al te graag keuze-advies!

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen in Boortmeerbeek handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Boortmeerbeekse huis een eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? Wij werken met verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Boortmeerbeekse woonst.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Boortmeerbeekse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Boortmeerbeek een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Boortmeerbeek helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Boortmeerbeek: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Boortmeerbeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Boortmeerbeek. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt