gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Bonheiden, da’s kwaliteit op maat

Diaz rolgordijnen in Bonheiden: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Bonheiden? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Bonheiden helpen onze experten je graag verder.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Bonheidense woonst een eigen specifieke functie
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Bonheidense huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Bonheiden terecht. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakkenners in de buurt van Bonheiden helpen je graag.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding vervaardigd door interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Bonheidense woonst.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Bonheiden telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Bonheiden: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bonheiden. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Bonheiden. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt