gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Bommershoven? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Bommershoven: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Bommershoven? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Bommershoven helpen onze vakmensen je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Bommershovense woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Made in Belgium

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Bommershovense huis heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Bommershoven een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Bommershoven helpen je graag.
transparante rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Bommershoven handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Bommershovense huis z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Bommershoven: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Bommershoven. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Bommershoven. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt