Diaz rolgordijnen in Boekhout: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Boekhout: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Boekhout? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Boekhout. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Boekhout.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat betekent? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. verduisterende rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er zijn dus heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Boekhout een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Boekhout weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Boekhout: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Boekhout. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Boekhout. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt