Diaz rolgordijnen in Beverst voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Beverst: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Beverst? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Beverst. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Beverst helpen onze specialisten je graag verder.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Beverst een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Beverst helpen je graag.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Beverst: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beverst. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Beverst het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt