Diaz rolgordijnen in Berchem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Berchem: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Berchem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Berchem. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Berchem zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Berchem een uitgebreid assortiment van stofkeuze terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Berchem helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Berchem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Berchem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Berchem. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt