Diaz rolgordijnen kopen in Beervelde: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Beervelde: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Beervelde? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Beervelde. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Beervelde.

Made in Belgium

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Beervelde een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Beervelde weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Beervelde: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Beervelde. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Beervelde. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt