Diaz rolgordijnen in Bassevelde: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Bassevelde: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Bassevelde? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Bassevelde. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Bassevelde helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Op Belgische bodem samengesteld

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Bassevelde een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze specialisten in de buurt van Bassevelde weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Bassevelde: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Bassevelde. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Bassevelde het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt