gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Assent? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Assent: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Assent? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat verbaast ons niet. Bij het inkleden van je woning vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Assent geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Assentse woning een eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Assent liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Assentse woonst is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Assent een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Assent weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gedreven vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Assentse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Assent: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Assent. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Assent. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt