Diaz rolgordijnen in Alsemberg voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Alsemberg: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Alsemberg? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Alsemberg. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Alsemberg zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Alsemberg een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Alsemberg helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Alsemberg: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Alsemberg. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Alsemberg. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt