gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Aarsele? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Aarsele: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Aarsele? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Aarsele geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Aarsele handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.
verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Aarseelse woning heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Aarsele een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Aarsele helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.
transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Aarseelse woonst een eigen specifieke functie

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat concreet betekent? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product laten we dan ook maken door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Aarseelse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Aarsele: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Aarsele. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Aarsele. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt