gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in s Herenelderen: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw huis in s Herenelderen. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in s Herenelderen.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in s Herenelderen. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte buiging. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog vragen of twijfels? De vakmannen van Diaz in s Herenelderen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in s Herenelderen: verticale versus horizontale jaloezieën

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je woonst in s Herenelderen groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in s Herenelderen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in s Herenelderen. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in s Herenelderen. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt