gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Zwijndrecht: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst in Zwijndrecht. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Zwijndrecht, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Zwijndrecht. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze elementen in het oog te houden. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Zwijndrecht. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Zwijndrecht: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën geven de indruk dat je woonst in Zwijndrecht groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Zwijndrecht waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woonst regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk afleveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Zwijndrecht. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Zwijndrecht. Tot snel!

Onze winkels in de buurt