gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Wenduine: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Wenduine. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Wenduine, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Wenduine: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale jaloezieën lijkt je woonst in Wenduine groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Wenduine waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Wenduine. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Wenduine weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Wenduine. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Wenduine. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt