gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Waterland-Oudeman

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Waterland-Oudeman. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Waterland-Oudeman.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse huis. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Waterland-Oudeman. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog vragen of twijfels? Onze vakmannen in Waterland-Oudeman weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Waterland-Oudeman: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je woonst in Waterland-Oudeman groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Met plezier nodigen we je uit in Waterland-Oudeman waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Waterland-Oudeman. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Waterland-Oudeman. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt