gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Stekene

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Oost-Vlaamse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Stekene, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Stekene. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakkenners in Stekene weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Stekene: horizontale versus verticale jaloezieën

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale jaloezieën lijkt je huis in Stekene een stuk groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Stekene, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woning zo geregeld. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw huis in Stekene. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Stekene. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt