gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Sint-Job-in-'t-Goor: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw huis in Sint-Job-in-'t-Goor. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort jaloezieën - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Sint-Job-in-'t-Goor, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Sint-Job-in-'t-Goor: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Sint-Job-in-'t-Goor een stuk groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. We nodigen je met plezier uit in Sint-Job-in-'t-Goor waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woonst regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Sint-Job-in-'t-Goor. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Onze specialisten in Sint-Job-in-'t-Goor weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Sint-Job-in-'t-Goor. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Job-in-'t-Goor. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt