gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Sint-Genesius-Rode

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis in Sint-Genesius-Rode. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Sint-Genesius-Rode, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Sint-Genesius-Rode: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale jaloezieën lijkt je huis in Sint-Genesius-Rode een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Sint-Genesius-Rode waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Sint-Genesius-Rode. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen makkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakmannen in Sint-Genesius-Rode weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Sint-Genesius-Rode. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Sint-Genesius-Rode. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt