gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Schilde: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woning in Schilde. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Schilde, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Schilde. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Schilde weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Schilde: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën geven de indruk dat je woonst in Schilde groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Schilde waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Schilde. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Schilde. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt