gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Rupelmonde: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Oost-Vlaamse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Rupelmonde, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Rupelmonde: horizontale versus verticale jaloezieën

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Rupelmonde groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Rupelmonde waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Rupelmonde. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Rupelmonde. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout keuken

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Rupelmonde. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Rupelmonde. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt