gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Runkelen

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Limburgse woning. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Runkelen.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Runkelen. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een lichte kromming zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog vragen? De vakmannen van Diaz in Runkelen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Runkelen: horizontale versus verticale jaloezieën

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale lamellen laten je woonst in Runkelen groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Runkelen waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Runkelen. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Runkelen. Tot dan!

Onze winkels in de buurt