gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Rumbeke: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw West-Vlaamse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Rumbeke, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Rumbeke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog vragen? De vakkenners van Diaz in Rumbeke weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woning zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Rumbeke: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woonst in Rumbeke groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler in Rumbeke en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Rumbeke. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Rumbeke. Tot dan!

Onze winkels in de buurt