gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Ophoven: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Limburgse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Ophoven.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Ophoven: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale jaloezieën lijkt je woonst in Ophoven groter. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat keuzemogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Ophoven en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woning in Ophoven. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Ophoven. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, stijlvol en praktisch werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Ophoven. Met de hulp van onze interieurexperts verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Ophoven. Tot dan!

Onze winkels in de buurt