gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Oostnieuwkerke

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Oostnieuwkerke. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Oostnieuwkerke.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Oostnieuwkerke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een lichte buiging zien ontstaan. Een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? Onze vakmannen in Oostnieuwkerke weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woonst regelen. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Oostnieuwkerke: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale jaloezieën laten je huis in Oostnieuwkerke groter lijken. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan effectief het geval is. Om een gemoedelijke sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Oostnieuwkerke waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Oostnieuwkerke. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Oostnieuwkerke. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt