gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Oosteeklo: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Oost-Vlaamse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale jaloezieën en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Oosteeklo, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse huis. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Oosteeklo. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in Oosteeklo. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Oosteeklo: verticale versus horizontale jaloezieën

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Oosteeklo een stuk groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Oosteeklo en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwaliteitsvol, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Oosteeklo. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Oosteeklo. Tot snel!

Onze winkels in de buurt