gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Morkhoven: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Antwerpse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Morkhoven, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woning. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Morkhoven. Het grote verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele buiging ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Morkhoven weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Morkhoven: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale jaloezieën laten je huis in Morkhoven groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Morkhoven waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Morkhoven. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Morkhoven. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt