gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Merelbeke: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw huis in Merelbeke. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Merelbeke, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Merelbeke. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het makkelijk om deze elementen in het oog te houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Merelbeke. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woning in Merelbeke: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Merelbeke groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën op maat is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Kom gerust langs bij je verdeler in Merelbeke en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woning in Merelbeke. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Merelbeke. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt