gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Meldert: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Meldert. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Meldert.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis regelen. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Meldert: verticale versus horizontale jaloezieën

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale jaloezieën laten je woning in Meldert groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje knusser en compacter aanvoelt. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de lamellen een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Meldert waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Meldert. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Meldert. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Meldert. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Meldert. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt