gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Mechelen-Bovelingen: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Limburgse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Mechelen-Bovelingen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Limburgse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Mechelen-Bovelingen. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte buiging. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakkenners in Mechelen-Bovelingen weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Mechelen-Bovelingen: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort jaloezieën en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale jaloezieën lijkt je huis in Mechelen-Bovelingen een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën op maat speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Mechelen-Bovelingen waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Mechelen-Bovelingen. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Mechelen-Bovelingen. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt