gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Lievegem

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Lievegem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale jaloezieën en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Lievegem, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Lievegem: horizontale versus verticale jaloezieën

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woning in Lievegem groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Lievegem waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Lievegem. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige kromming ontstaan. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen eenvoudig in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? De vakspecialisten van Diaz in Lievegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Oost-Vlaamse huis regelen. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.
Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Lievegem. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Lievegem. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt