gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Laken

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Laken. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Laken, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Brusselse woning. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën op maat waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Laken. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten jaloezieën kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen makkelijk in het oog houdt. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Laken. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Laken: verticale versus horizontale jaloezieën

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je woonst in Laken groter is. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van je lamellen op maat is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Laken, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woning in Laken. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Laken. Tot dan!

Onze winkels in de buurt