gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Koolkerke: tijdloos en modern

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw West-Vlaamse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Koolkerke.

De lichtinval van je woonst in Koolkerke: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale jaloezieën lijkt je woonst in Koolkerke een stuk groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Koolkerke waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Koolkerke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Koolkerke. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.
Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Koolkerke. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Koolkerke. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt