gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Koningshooikt

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Koningshooikt. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Koningshooikt.

De lichtinval van je woonst in Koningshooikt: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten jaloezieën laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Koningshooikt groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale jaloezieën uitermate geschikt. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Koningshooikt waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur.
horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woonst. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Koningshooikt. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een lichte buiging. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Koningshooikt. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, smaakvol en praktisch werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Koningshooikt. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Koningshooikt. Tot snel!

Onze winkels in de buurt