gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Koekelberg

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Brusselse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Koekelberg.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Brusselse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen aluminium living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën op maat iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Koekelberg. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Bij de houten jaloezieën zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Dat is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakkenners in Koekelberg weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je huis in Koekelberg: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Met verticale jaloezieën lijkt je woning in Koekelberg groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen op maat speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Koekelberg, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
De werknemers van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die helemaal passen bij jouw woonst in Koekelberg. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Koekelberg. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt