gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Kobbegem: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Kobbegem. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Kobbegem, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Vlaams-Brabantse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.
horizontale lamellen hout living

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën op maat de ideale keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Kobbegem. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze factoren in het oog te houden. Heb je nog vragen? Onze vakspecialisten in Kobbegem weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.
horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Kobbegem: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten jaloezieën. Met verticale jaloezieën lijkt je woonst in Kobbegem groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de lamellen op maat is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Kobbegem, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.
Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en smaakvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Kobbegem. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Kobbegem. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt